Hozzászólások
- Baráti társaság
Dátum: 2019.06.10 18:25
Visszatérne: nem

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Összességében a társaságnak köszönhetően egy jó nyaralást tudhatunk magunk mögött!

A száloda kivűlről, és a lobby nagyon szép. Elsőre azt gondolná az ember, hogy tökéletes nyaralás is lehet ebből!

A tengerpart homokos, tiszta!

Nem tetszik:
Azzal kezdeném, hogy írodott egy szerződéy, amiben ugye szerepel, hogy ki mennyit fizet ki a foglalt szobákért, így tehát eltéveszthetetlen, hogy milyen becsekkolási papírt kell kűldeni. Valamiért mégis sikerűlt a partra néző, drágább szoba helyett parkra nézőt kiosztania a hotelnek indulás előtt már 1 héttel! A probléma jelezve lett és látszólag javítva is! Látszólag!a valóságban nem. Parkra néző lett a tengerre nézőből.

Mellettünk az is előfordúlt, hogy teljesen másnak a neve volt a kis kártyán, más ott tartózkodási dátummal...a megoldás az lett, hogy átírták, de a szoba maradt! Nem tudom, hogy akié valóban lett volna, az mit kapott akkor helyette!

Elfogadhatatlan, hogy egy aláírt szerződésben foglalt dolgot így nem tudtak teljesíteni!

Tény, hogy azt írták, hogy korlátozott a parkolóhely de ez a valóságban a nincs kategória!!!Van 6 darab áthúzott parkoló hely, melyet a dolgozók használnak! Több száz ember befogadására alkalmas hotelnek ennyi van! Ez nemhogy korlátozott, hanem egyenlő a nincs kategóriával!!!

70 levába=autónként 12.250 Forintba kerűlt kapásból a parkolásunk, igen kétes arcú illetők őrzése alatt!

Arra sem adtak engedélyt a hotelben, hogy amig a csomagokat kipakoljuk addig odahajtsunk a bejárathoz! Többszáz méterről kellett bevinnünk a csomagokat!!!

A hotel maximum a lobby kinézete, és az elhelyezkedés miatt kaphatott 4 csillagot!

A szobák falára ráférne egy teljes tisztasági festés, ami nem csak a derékmagasságot jelenti!

A wc gombja tulajdonképpen egy vízes palack kupakja volt több szobában is, és a wc lefolyója valamennyire még eresztett is!

A társaság egyik szobájában konkrétan leolvadt a hajszáritó fele!

A törölközők nem a legtisztábbak voltak!

A hotelhez tartozó medence a tűzcsap mellettről van tőltve, folyamatosan... Igy a vize fürödhetetlen hideg volt. Talán egy nap volt, amikor láttam benne embert!

Az étkezéseket így tudnám jelemezni: Éhezők viadala!

6 napon keresztűl!!!! Reggel-délben-este harcolni kellett azért, hogy valamit tudjon enni az ember...

Több konfliktusnak is szemtanúi voltunk mind a vendégek között, mind pedig vendég és személyzet között...

Ugyanis a hotel nincs felkészűlve ennyi ember ellátására. Kevés felszolgáló pult van. Az ételeket lehetetlen lassusággal töltik újra! Ha nem szánja rá valaki magát a tolongásra, akkor nemhogy perceket de félórákat, akár egy órát is kell, hogy várjon mire ételhez jut!!!

Amikor pedig jutott, akkor elég íztelen ételt kaphattunk, volt, hogy a főtt tojás konkrétan koszos volt! A kávé autómaták pedig mindent adtak csak ízletes kávét nem... Minden vizezett volt! Több alkalommal is ki kellett hagynunk a fenti probléma miatt a tulajdonképpen kifizetett all inclusive szolgáltatásba beletartozó étkezést! Ezzel plussz költségünk is keletkezett!

Az italok is az ihatatlan kategóriát súrolták.

Fejetlenség volt minden egyes nap!

Úgy gondolom, hogy a fentiek tekintetében...ez nem ért annyit sem amennyit kifizettünk érte!

Egyéb:


- Család kiskorú gyermekkel
Dátum: 2016.08.25 08:58
Visszatérne: nem

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A szálloda és környéke gyönyörűnek látszik, amikor a transzfer busz odavitt minket, egy domboldalról ereszkedtünk le az úton. Mindenki úgy bámult, mintha egy rajzolt palotát látna. A szobáink is meglepően nagyok voltak, nálam egy szintet jelent, ha szépen szőnyegezett helyiségek vannak. A szálloda saját medencéje és a közvetlenül előtte található tengerpart is nagyon vonzó, a mellette található aquapark meg a gyerekeink nagy kedvence volt.

Az étterem kellően nagyméretű, a rengeteg vendég ellenére az étkezéshez bármelyik időszakban pár percen belül találtunk szabad asztalt magunknak öt személyre.

Nem tetszik:
Közelebbről megnézve az épületet, kicsit lehangoló az állapota. Az, hogy az ablak vagy az erkély korlát illesztése tákolt, az ágyak matraca elhasznált még hagyján. A négy liftből az egyik napokig nem működött, ahol több mint 400 szoba van és 8 emelet, ott azért ez dühítő, mi szinte minden nap gyalogoltunk az ötödikre. Meleg víz abban az időszakban, amikor vélhetőleg a vendégek többsége fürdik csak mutatóban van.

A szálloda saját medencéje és az aquqpark medencéi soha nincsenek tele - talán mert hideg csapvízzel van töltve (szubjektív érzésre kb. 21-22 fokos).

Az étteremben, illetve a lobby bár vagy a Beach bár italautomatáiból rendszeresen kifogy a töltőanyag és akkor kávé vagy narancslé helyett csak víz jön, az utántöltés néha sokáig tart. Ráadásul többnyire irgalmatlan sorok állnak, az aquqparkban a rekordom 35 perc volt egy üdítőért - ezután mindig volt nálunk egy két vásárolt üveg innivaló.

A szálloda előtti tengerpart nem homokos, hanem köves. Durva, mezítláb nagyon nehezen járható, de ennek említésére nem emlékszem a szálloda leírásánál.

Egyéb:
Ami nem minősítés, de talán említendő:

- A vendégek döntő többsége orosz, ez csak annak zavaró, aki szerint nem szép dolog eldobni a csikket és a műagyag poharat a strandon vagy egy sornál az utoljára érkezőnek a végére kell állnia és nem az elejére

- A konyha egy majdnem ezer fős vendégsereget lát el, belátható, hogy nem kézműves minőséggel dolgozik

- A telepített idegenvezetőnk (Taurus Reisen) nagyon kedves, lelkiismeretes, ha valamiért ezért érdemes szervezett utazásra menni

- A közvetlen környéken (Elenite) szinte semmi nincs a szállodákon és apartmanházakon kívül, de a mindig ott álló taxikkal bárhova el lehet jutni normális áron. Taxióra persze nem lesz, de előre meg lehet állapodni és azt betartják. Mi taxival mentünk Nessebar-ba, elkértem a taxis telefonszámát és amikor hívtam vissza is jött értünk. Egy kb. 25 km-es út 30 Lv volt.

A végső értékelésben azt fogom ikszelni, hogy nem térnénk vissza ide. Nem azért mert megbántuk, egyszer érdemes meglátogatni az országot és ezt a környéket is, de nem volt olyan ami igazán megfogott volna minket. Az ár/érték aránya viszont nagyon rendben van.

Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő

© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak