Hozzászólások
- Család kiskorú gyermekkel
Dátum: 2019.08.25 19:55
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Kimagasló és széles kínálattal rendelkező volt az éttermi ellátás, különösen azoknak, akik nem igazán kedvelik a keleti konyhát, mint mi. A gyerekeinknek is mindig találtunk többféle ételt a nap minden szakában.

A tengerpart egyértelműen apró kavicsos és előfordul, hogy a tenger nagyon hullámzik, DE valószínűleg ennek köszönhető, hogy a tengervíz nagyon tiszta és a part mellett is vannak benne halak, így búvárkodásra is kiváló még kicsi gyerekeknek is.

A vidámpark is sokféle játékkal rendelkezik, és bár fizetni kell a játékokért (egy ticket 1 Euro, ah legalább 10-t vesz az ember), megéri, hogy nem kell várni. Mindenki nagyon kedves.

Hatalmas belső medencéje van - ez kifejezetten jól esik a tűző melegben -, melyhez egy bébi medence és egy gyerekeknek is megfelelő jakuzzis medence is csatlakozik.

A csúszdapark valóban tele van élménnyel, itt nagyon figyelnek a biztonságra, sok a vízimentő.

A közvetlen vízkapcsolatos házaknál is használható a folyószerű medence, ami kifejezetten békés. Ehhez is több helyen csatlakozik gyerekmedence egy apró csúszdával.

Nem tetszik:
Sok az orosz vendég, ami miatt a tengerparton sok a szemét - ott nem olyan gyors a takarítás, mint az éttermekben -. Szintén az orosz gyerekek miatt a kifejezett gyerekmedence környéke is szemetes volt, a gyerekeket pedig nehezen tudták fékezni.

A nagy kinti medence 150 cm-esnek van írva, de kb. 10 cm-rel mélyebb, így alacsonyabb embereknek csak úszáshoz megfelelő.



Egyéb:
A szállodához nagyon közel hatalmas bazársor van, ha valaki vásárolni szeretne, itt megteheti.

- Fiatal pár
Dátum: 2011.06.16 14:35
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Kiváló volt minden

Nem tetszik:
rövid volt a 8 nap:)

Egyéb:


-
Dátum: 2009.07.01 13:30
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Sidetől kb.15km-re, Manavgatban található. A szálloda igen nagy terülten helyezkedik el.Nagyon szép kert. Sokfajta szolgáltatás mint például a Thalasso thermál wellnes részleg, tengervizes medence,disco, mozi, játékterem, boltok valamint csúszdapark és lunapark vár minket. Széles étel kínálat.A szállodában többnyire Nyugar európai vendégek vannak. Nem dohányzó és mozgássérült szobák is vannak.
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:






Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak