Hozzászólások
- Család kiskorú gyermekkel
Dátum: 2013.10.24 09:47
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Tisztaság és a környezet renkívül tetszett. Az étteremben nagyon segítőkészek, minden nagyon finom volt.Jól éreztük magunkat.

Nem tetszik:
Recepción nen voltak egyáltalán vendégszeretőek és előzékenyek.

Egyéb:


- Fiatal pár
Dátum: 2010.12.16 17:40
Visszatérne: nem

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Elhelyezkedését tekintve az ország szinte minden pontja felől könnyen megközelíthető. Parkolási lehetőség tökéletes volt.A szoba otthonos, gondosan ügyelnek a tisztaságra. A svédasztalos reggeli és vacsora mindenkit teljes mértékben kielégít, bőséges választékkal, ételben-italban egyaránt.A szolgáltatás maga a tökéletesség.

Nem tetszik:
Rosszat mondani nem lehet. Csak ajánlani tudom minden olyan vendég számára aki,szeretne akár csak egy hétvégét is nyugodtan eltölteni.

Egyéb:


- Család kiskorú gyermekkel
Dátum: 2010.09.16 18:35
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A szálloda elegáns berendezése,ide értve a hall,a szobák, az étterem bútorait, kiegészítő,díszítő tárgyait is / csillárok, tükrök,képek kanapék,fotelek,etc./ impozáns. A szoba,fürdőszoba, törölközők, folyosók , a hatalmas tükrök ,szőnyegek tisztasága kifogástalan volt.

De ugyanez vonatkozik az étteremre és a wellness részre is. Valóban semmi kifogásolni valót nem találtunk/ igaz,nem is kerestünk/ sem az ellátásban,sem a kiszolgálásban.A szálloda minden dolgozója kitüntetett figyelemmel fogadta a vendégeket,gondoskodott a zavartalan pihenésünkről. Remekül éreztük magunkat,csak supelativusokban tudok beszélni a Hotelról .

Nem tetszik:


Egyéb:
Az étteremben az asztalok elrendezése megfelelő volt-tekintettel a svéd asztalos étkeztetésre-könnyen tudtuk az ételeket asztalunkhoz vinni. A reggeli,és a vacsora választéka,minősége kifogástalan,mindenki megtalálhatta a számára megfelelő fogásokat,még akkor is,ha diétázott,vagy fogyókúrát tartott éppen.A személyzet nagyon figyelmes volt,kellő módon és időben gondoskodtak a fogyóban lévő ételek pótlásáról. Mind mennyiségben,mind minőségben-különös tekintettel az ízekre- elégedettségünket és dicséretünket "vívta ki"





Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak