Hozzászólások
-
Dátum: 2008.07.22 19:39
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Nagyon szép szálloda! Szuper jól éreztük magunkat, és tervezzük, hogy még visszamegyünk! :) Gyönyörű a kertje, a tengerpartja. Kellemesek a szobák, mi pont egy tengerparta nézőt kaptunk, úgyhogy dupla volt az öröm! Az ellátás tökéletes, sosem tudtuk "végigenni" a választékot. Minden másnap voltak esti programok is. A személyzet is nagyon kedves, segítőkész volt. Összeségében mindennel meg voltunk elégedve, bátran merem ajánlani mindenkinek!
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:


-
Dátum: 2007.10.11 20:24
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Örömmel mentem, a Sharm-i Orientál Resort 5* os szállodába. Ez az érkezésemig tartott. Az érkező turistákból,16 főnek nem a befizetett szolgáltatásnak megfelelő szobát akartak adni. Természetesen nem fogadtuk el a szobákat, így éjféltől másnap 16:00 óráig a halban aludtunk. A szobájukat szerencsésen elfoglaló vendégek italt és vacsorát kaptak, minket reggel 7 óra tájban ki akartak zavarni a szállodából, mondva, hogy ők adtak szobát, és ha nekünk az nem tetszik az nem az Ő, hanem a mi problémánk. A Bestreisen, magyar képviselőjét hiába hívtuk segítségül, az felénk sem nézek. A szoloda egy le lakott, szegényes étkezési vállasztékot produkálló 3* os motel. A kertje gyönyörű. Senkinek sem ajánlom, aki gondatlan üdülésre vágyik. Inkább Tunézia, ott a vendég az vendég, itt semmibe vettek bennünket. Az utolsó este ingyen vacsorát kaptunk kárpótlásul. Jaa: Al inklusiv ellátásra fizettünk be!!! Nos ennyi nagyvonalakba.
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:


-
Dátum: 2007.05.31 09:39
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Ténylegesen egy gyönyörű szállodáról van szó, az 5 csillagnak megfelelő szolgáltatásokkal. A menedzsment a legjobb szintű szolgáltatást nyújtja, és látszik az a tapasztalat, amely egy 5 csillagos szállodához illik. Az étel és s felszolgálás kiváló, és ha adsz a felszolgálónak egy kis borravalót, akkor mindig jó asztalt fogsz kapni. Az egész családom nagyon jól érezte itt magát, biztos vagyok benne, hogy mindenki így lesz vele.
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:






Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak