Hozzászólások
- Fiatal pár
Dátum: 2010.10.04 11:35
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
reggeli bőséges és valóban minden nap ugynaz a kb 20 féle étel:))))

A szálloda nekünk nagyon tetszett. a széf+hűtő tényleg fizetős. de a pénzed bezárod a bőröndbe, a gyémánt nyakéket meg otthon hagytuk. A hűtre sem volt igazán szükség all.incl. ha megszomjaztam vittel fel vizet vagy koktélt, de megtöltötték az ásványvizes üveget is ha megkérted a csapost a pool BAR-ban.



Nem tetszik:
nincs olyan.

Egyéb:
Tengerpart kb.40m a dűnék között, szép homokos, a kikötő felé már jobban kavicsos a strand. szerintem ez a szaksz volt a legjobb, a szálloda előtt buszmegállo 1Euro bármerre eljutsz vele.

- Csoport
Dátum: 2010.09.13 16:37
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A szálloda egy rövid sétára volt a központtól és útközben is lehetet vásárolni vagy étterembe beülni.

Mi all inclusive ellátáson voltunk így nem ettünk csak a szállodában, de az éttermek árai nem voltak sokkal magasabbak az itthoniaknál. A szállodában az ellátás volt az egyedüli jó.

Nem tetszik:
A szálloda csak jóindulattal nevezhető 3*-osnak. Igaz, hogy vannak szolgátatásai, de mindenért fizetni kell. A szobai széf pl. 14 euró. A hűtő kulccsal volt zárva, nem tudom mennyibe került volna a használata. A szobában padlószőnyeg van, amit ha akarnák se tudnák rendesen tisztán tartani, szóval az allergiára hajlamosaknak maga a rémálom. A partra vezető homokút kiégett bokrok között kanyargósan vezet és kb. 30m. A parti ágy és napernyő 5 euró. Az alkalmazottakból még borravalóval sem lehetet egy mosolyt "kihúzni". A munkájukat immel-ámmal végezték.

Egyéb:
Nekünk Ciprus nagy csalódás volt ahova többet nem megyünk. Egy elhagyatott kopár sziget benyomását keltette, aminek csak marketingje jó!





Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak