Hozzászólások
- Baráti társaság
Dátum: 2014.09.02 09:04
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Nesebár központi részén helyezkedik el a szálloda, mindenhez közel, autóval is könnyen megközelíthető. A kocsit védett parkolóban helyezhettük el. A szállodai személyzet kedves, segítőkész, az ellátás nagyon jó, a tisztaság kifogástalan.

Nem tetszik:
Hiányoltuk a közvetlen tengerpartot, ami bár a szálloda mellett van, de strand csak kb. 300-500 m-re található. Itt viszont a tisztaság nem a legmegfelelőbb!!!

Egyéb:
Gépkocsival tettük meg az 1400 km-t, ami hiba volt, mert az utak állapota, a sorozatos - néha indokolatlan - sebességkorlátozás nagyban rontotta a komfortérzetünket.

- Egyéni utazó
Dátum: 2011.06.22 16:37
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Az ellátás, a kiszolgálás fantasztikus volt. Tetszett az ahogyan figyeltek a vendégekre. Minden kívánságunk teljesülhetett. A szálloda dolgozói barátságosak, kedvesek, segítőkészek. Az ételek minősége, mennyisége kifogásolhatatlan volt. A szórakoztatásról a hotel animátorai 100%-osan gondoskodtak. Szuper volt! Köszönjük!

Nem tetszik:
Az utazás szervezése kissé beárnyékolta a sok jót, amit egész héten tapasztaltunk. Nagyon későn indult a repülőgép oda is, és vissza is. A sötétség miatt sajnos a környékből semmit sem láttunk. Az idősek, gyerekek fáradtak, kimerültek voltak mire a gép landolt.

Egyéb:
Nekem a szálloda elhelyezkedése nem tetszett annyira. Bár gyönyörű helyen van, nekem hiányzott az, hogy többet lássak a nyílt tengerből.Idős édesanyám viszont el volt ragadtatva a látványtól!!





Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak