Beszámoló

el fell!


kriszta976 (1) beszámolója (17251 megtekintés)
szerkesztés alatt

Értékelés: 5*

Földrajzi elhelyezkedés, szállás: Clubhotel El Fell 3*, Hammamet, Tunézia

Téma: Kellemes nyaralás

Utazás időpontja: -



Kedves nyaralni vágyók!

Ajánlom minden gyerekes családnak nagyszerű programok vannak,az étel jó volt.2,5 éves és 13 éves gyerekkel utaztunk és senki nem maradt éhes .Sokféle az étel és találsz olyat ami ízleni fog./pizza szinte mindig van/Mi nem voltunk fakultatív programon de így is tökéletes volt a nyaralásunk.A szoba is megfelelő de azt figyelembe kell venni hogy nem 5 csillagos helyről van szó.Ha bárkinek kérdése van szívesen írok.Az animátorok nagyon kedvesek.

Van játszótér a tenger közel és a sör is folyik ........Ha ezt a helyet nézted ki írj.


Hozzászólások a beszámolóhoz


2010.09.24 08:14 nelly (1)
Sziasztok! Szeretném segítségeteket kérni,mi is kinéztük a EL FELL szállodát ide szeretnénk menni családostól 20 fővel!!Milyenek a szóbák,az ételek,mit takar az al inclusive,milyen minöségüek az ételek ?Milyen a személyzet,milyen programok vannak a gyerekeknek?Lehet e pénzt váltani a szállodában?Fakultativ programok mik ,és mennyibe kerülnek? van e Magyar idegenvezető?

Tengerpartja milyen?

2010.04.25 01:03 Szilvi 74 (1)
Sziasztok! 2010.08.10-20. megyünk Tunéziába az El Fell-be 4-en (36,35,16,15 évesek vagyunk).Ha járt ott valaki írja meg melyik 2 szobát kérjük, ahol szép a kilátás és világos, erkélyes.Érdekelnének az Aquapark,a quadozás és tevegelés árai, hol érdemes befizetni ezekre? Milyen közel van disco? Pl.Oazis?Milyen szórakozási,kirándulási lehetőségek vannak Hammametben a fakultatívokon kívül?Köszi:Szilvi
Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak