Beszámoló

Betegség szobafogság



zadraveczne (2) beszámolója (22779 megtekintés)
szerkesztés alatt

Értékelés: 1*

Földrajzi elhelyezkedés, szállás: Chiraz Club Hotel 3*, Monastir, Tunézia

Téma: Nagyon rossz volt

Utazás időpontja: 2008.07.17 - 2008.07.24



2008 07 17 - 2008 07 24 ig a Chiraz hotelben az úgy nevezett dinó clubban voltunk a férjemmel és az unokákkal. Ha valaki Tisztító kúrára akar menni melegen ajánlom. Hányás hasmenés garantált volt. 40 fokos láz biztosítva.Az ottani orvos megismerése , szoba fogság a zsúfolt nem tiszta szállodai szobában. Ezt nem szabad gyermek barát szállodának nevezni. Nem csak a mi családunk járt igy többen voltak.Elég sokan jegyzőkönyvet irtak. Mi nem .De mindenütt hangoztatom a DINO CLUBROL a véleményem.És 1 darab csillagot meghagyni a szállodának.


Hozzászólások a beszámolóhoz


2008.08.01 10:22 zsuzsibp (195)
KÉrlek az utazási irodát is tájékoztassátok, mert ők állítólag nem tudnak róla, hogy ott rossz lenne a helyzet! Azt mondták ők voltak kint és nagyon szép lett a sztálloda. Sőt 4*-osnak felel meg! Az irodák a fórumokat nem olvassák, mert szerintük a konkurencia írja!!!!

2008.08.08 23:01 Chirazahideg (1)
Sajnos mi is a hotel Club Chirazt választottuk!

Betegség, itthon már gyereknél nem használatos antibiotikum, melyet végig szedetett a kinti orvos a gyerekkel.

Jeleztem az utazási irodának először telefonon-(nem is hallották)-hát ugye most mit mondjanak-utána írásban. Azt válaszolták, hogy turista betegség, ugye olyan már előfordult ezért vittem mindenféle gyógyszert magammal, de azt sose gyógyítják antibiotikummal, és sajnos itthon már én is kaptam az antibiotikumot, nemcsak a gyerek.

Az opaleszkáló műanyag poharak állítólag a gyerekek érdekét szolgálják, hogy nehogy balesetet szenvedjenek az üvegpohártól- ez is oké de a chirazban uralkodó egészségügyi helyzet megkívánná a fertőtlenítést is nemhogy az alapos tisztítást, és ugye egy hozzáértő fel fogja világosítani a Best Reisen levélíróját, hogy alapos tisztítás fen említett műanyag poharaknál nem lehetséges!

Az egyszer használatos poharakat 1mp alatt mossák el.-erre már magyarázatot nem írok!

Az iroda első levelünkre azonnal 20 %-os kártérítést ajánlott, és alá kéne írnunk egy nyilatkozatot, hogy nem fordulunk a versenyhivatalhoz, sem a bírósághoz.

Ez szép is csak nekünk az egész évben kuporgatott pénzünkből mentünk nyaralni és a szabadságunk 100%-a volt elszúrva a betegséggel, mocsokkal, romlott kajával, nyitott pöcegödrökkel, és tengerifüves mocskos tengerparttal.

Igaz az út teljesült, de soha többet!!

Nem vártam kacsalábon forgó palotát, sem extra kajákat, lett volan kevesebb féle és friss, akadt volna egyszerhasználatos pohár bőven, vagy legalább ne a szemünk előtt mosták volna el őket!--legalább nem tudnám mitől vagyok beteg.

Aki úgy érzi fel kíván lépni hatékonyan kérem jelentkezzen,

Köszönöm

Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak